TARIEVEN

Botox vanaf € 130

U kunt bij cosmetisch arts Shelly Gangapersad terecht voor injectable behandelingen. Uiteraardwordt er gewerkt conform de RIVM-richtlijnen.

Afspraak maken? Dat kan hier. Of telefonisch via 06 – 13 2 28 11 of u kunt mailen naar info@doktershelly.nl.

Dokter Shelly hecht veel waarde aan een persoonlijk advies. Onze benadering zorgt er voor dat we bij onze klanten het optimale effect bereiken. Daarbij zijn er altijd meerdere mogelijkheden om het doel te realiseren. Onze tarieven zijn passend bij ieders wensen en ieders budget.

Onderstaande tarieven zijn dan ook een indicatie. Tijdens uw persoonlijk (en kosteloos) consult leggen wij u alle mogelijkheden uit en geven wij u ook de informatie die u nodig heeft om tot een verantwoorde beslissing te komen. Uw wensen, uw huid en uw budget staan daarbij centraal.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Tarieven

Botox® / Bocouture®

1 zone (bijv. de frons of kraaienpootjes) € 130
2 zones € 240
3 zones € 350
Gummy smile € 90
Wenkbrauwlift € 75

Medische behandelingen

Behandeling overmatige transpiratie
(beide oksels)
€ 500
Migraine, spanningshoofdpijn € 250
Tandenknarsen (bruxisme) € 240

Mesotherapie met skinboosters

1 regio € 100
1e behandeling € 300
2e behandeling € 250
3e behandeling € 200

Hyaluronzuur

1 ml vanaf € 330

Traangoot

1 ml vanaf € 360

Radiesse

1,5 ml € 500
3,0 ml € 900

Liquid facelift

Vanaf € 900

Verhinderd?

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Mocht u onverwacht verhinderd zijn, dan dient u de afspraak tenminste 24 uur voor aanvang af te zeggen. Dat kan per e-mail op info@doktershelly.nl en telefonisch via 06 – 13 27 28 11.

Als u de afspraak niet op tijd afzegt, zijn wij genoodzaakt het bedrag van € 55,- in rekening te brengen. Bij voorbaat dank voor uw begrip en medewerking.

Gratis consult

Wilt u meer weten over een behandeling? Bij Dokter Shelly krijgt u het eerste consult gratis. 
Maak dan een afspraak voor een gratis consult.

“Ik hecht veel waarde aan een persoonlijk advies. Onze benadering zorgt er voor dat we bij onze klanten het optimale effect bereiken. Daarbij zijn er altijd meerdere mogelijkheden om het doel te realiseren. Onze tarieven zijn passend bij ieders budget.”

Drs. Shelly Gangapersad

Dokter-Shelly-Gangapersad

Be the best

possible

version of

yourself

Ik heb mijn bovenlip laten vergroten. PIJNLOOS! En dat dan kan was al boven verwachting. De eerste keer is best eng, je hebt het idee dat het gauw “te veel” is, dit komt echter door de zwelling. De arts heeft me daar overigens prima over ingelicht, ondanks dat je even met een ander gevoel de deur uitgaat, blijkt ’s avonds al als de zwelling minder is, dat je er erg tevreden mee kunt zijn. Na twee weken op controle, en nog een beetje bijgespoten. Wederom pijnloos en erg professioneel. Iedere keer weer plezierig om een bezoek te brengen aan de kliniek. Professioneel, hygiënisch, vriendelijk en gastvrij. Ik zou een ieder deze kliniek aanraden.

Mirjam

I’m a regular patient of Dr. Gangapersad for Botox Injections. She is friendly, professional and does beautiful work. The clinic is nicely staffed and appointed.

Kitty

Een warm welkom is de eerste indruk. De arts neemt de tijd voor de consultatie, er wordt duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren er wordt geluisterd als je niet te veel wilt. Er wordt goed de tijd genomen.

Sophia

Vraag persoonlijk advies aan cosmetisch arts
drs. Shelly Gangapersad

Vragen? Stuur gerust een bericht.

7 + 3 =

Contactgegevens:

Grasland 44
9205 EB Drachten

T 06 13 27 28 11

info@doktershelly.nl

Dokter Shelly op social media:

Betalingsmogelijkheden

Openingstijden:

Maandag   : 9:30 – 13:00
Dinsdag     : 9:30 – 13:00
Woensdag : 9:30 – 13:00
Donderdag: 9:30 – 13:00
Vrijdag       : 9:30 – 13:00

Liever ‘s avonds? Stuur een bericht naar
 info@doktershelly.nl

Drachten, Overijssel, Groningen, Friesland, Drenthe, botox, fillers, injectables