Dokter_Shelly_botox-fillers

U kunt bij mij terecht voor verschillende
medische en cosmetische behandelingen. 

U kunt bij cosmetisch arts Shelly Gangapersad terecht voor diverse behandelingen. Uiteraard wordt er gewerkt conform de RIVM-richtlijnen.

Afspraak maken? Dat kan hier. Of telefonisch via 06 – 13 2 28 11 of u kunt mailen naar info@doktershelly.nl.

MEDISCHE EN COSMETISCHE BEHANDELINGEN

Huidverbetering_dokter shelly

Medische behandelingen

Botox behandelingen tegen overmatig zweten (hyperhidrosis), migraine en tandenknarsen (bruxisme).

Verder lezen

Huidverbetering_dokter shelly

Huidverbetering

Met een huidverbeterende behandeling helpen wij u ongeacht uw leeftijd aan een mooie, stralende huid. De cosmetisch arts voert door middel van een huidanalyse een zeer uitgebreid onderzoek van de huid uit, zodat wij u kunnen voorzien van een behandeling die geheel aansluit bij uw huidbehoefte.

Verder lezen

Injectables_dokter shelly

Injectables

Botox (Botuline Toxine type A) is een gezuiverd eiwit dat in minimale hoeveelheden wordt geïnjecteerd in de gelaatsspieren om ze te ontspannen of om het ontwikkelen van fronsrimpels te beperken. Het is uitermate geschikt voor o.a. behandeling van kraaienpootjes en fronsrimpels voorhoofd.

Verder lezen

Rimpelbehandeling_dokter shelly

Rimpelbehandeling

Weg met die rimpel! Veel rimpeltjes aan de bovenzijde van ons gelaat worden veroorzaakt door de spiertjes die vlak onder de huid liggen. Op het moment dat je bij ons binnenkomt en we het gesprek ingaan zal worden bepaald of je in aanmerking komt om een behandeling met Botox te ondergaan.

Verder lezen

“Ik vind het belangrijk dat bij het uitvoeren van behandelingen dat de klanten tevreden zijn, blij naar huis gaan en dat zij na behandeling een rustige uitstraling hebben met behoud van een natuurlijk uiterlijk.

Drs. Shelly Gangapersad

Dokter-Shelly-Gangapersad

Gratis consult

Wilt u meer weten over een behandeling? Bij Dokter Shelly krijgt u het eerste consult gratis. 
Maak dan een afspraak voor een gratis consult.

Be the best

possible

version of

yourself

Ik heb mijn bovenlip laten vergroten. PIJNLOOS! En dat dan kan was al boven verwachting. De eerste keer is best eng, je hebt het idee dat het gauw “te veel” is, dit komt echter door de zwelling. De arts heeft me daar overigens prima over ingelicht, ondanks dat je even met een ander gevoel de deur uitgaat, blijkt ’s avonds al als de zwelling minder is, dat je er erg tevreden mee kunt zijn. Na twee weken op controle, en nog een beetje bijgespoten. Wederom pijnloos en erg professioneel. Iedere keer weer plezierig om een bezoek te brengen aan de kliniek. Professioneel, hygiënisch, vriendelijk en gastvrij. Ik zou een ieder deze kliniek aanraden.

Mirjam

I’m a regular patient of Dr. Gangapersad for Botox Injections. She is friendly, professional and does beautiful work. The clinic is nicely staffed and appointed.

Kitty

Een warm welkom is de eerste indruk. De arts neemt de tijd voor de consultatie, er wordt duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren er wordt geluisterd als je niet te veel wilt. Er wordt goed de tijd genomen.

Sophia

Vraag persoonlijk advies aan cosmetisch arts
drs. Shelly Gangapersad

Vragen? Stuur gerust een bericht.

14 + 3 =

Contactgegevens:

Grasland 44
9205 EB Drachten

T 06 13 27 28 11

info@doktershelly.nl

Dokter Shelly op social media:

Betalingsmogelijkheden

Openingstijden:

Maandag   : 9:30 – 13:00
Dinsdag     : 9:30 – 13:00
Woensdag : 9:30 – 13:00
Donderdag: 9:30 – 13:00
Vrijdag       : 9:30 – 13:00

Liever ‘s avonds? Stuur een bericht naar
 info@doktershelly.nl

Drachten, Overijssel, Groningen, Friesland, Drenthe, botox, fillers, injectables