Rimpelbehandeling

Weg met die rimpels!

Veel rimpeltjes aan de bovenzijde van ons gelaat worden veroorzaakt door de spiertjes die vlak onder de huid liggen. Botuline Toxine is een injectievloeistof die gebruikt wordt om spieractiviteit te verminderen. Het middel is daardoor zeer geschikt voor deze rimpelbehandeling. Vooral de horizontale rimpels in het voorhoofd, de rimpels tussen de wenkbrauwen (fronsrimpel) en naast de ogen (kraaienpootjes) kunnen met een Botuline Toxine worden behandeld.

Er wordt in Nederland gebruik gemaakt van verschillende merken Botuline Toxine A, zoals Azzalure, Botox en Dysport. Deze middelen zijn oorspronkelijk op de markt gebracht om neurologische problemen te verhelpen maar worden tegenwoordig ook gebruikt voor het verminderen van rimpels. Ze zijn niet officieel geregistreerd voor het behandelen van rimpels. Om deze reden hebben beide merken cosmetische varianten op de markt gebracht onder de namen Vistabel en Azzalure. Deze varianten zijn wél door de Nederlandse autoriteiten goedgekeurd en geregistreerd voor het behandelen van rimpels in het gelaat.

Wanneer is Botox geschikt?

Naast het verminderen van rimpels is het gebruik van Botox ook geschikt voor andere toepassingen. Voorbeelden van meer medische toepassingen van Botox zijn knarsetanden, spanningshoofdpijn en migraine. Ook overmatig transpireren van de oksels en de handen kan met Botox zeer effectief worden behandeld. De werkingsduur van Botox in de oksels is zes tot negen maanden, voor spanningshoofdpijn en migraine ca. 3 tot 6 maanden en voor knarsetanden ca. 3 tot 4 maanden.

Dokter shelly injectables

Op het moment dat je bij mij binnenkomt en we het gesprek ingaan zal worden bepaald of je in aanmerking komt om een rimpelbehandeling met Botox te ondergaan. De arts zal specifiek vragen naar de wensen en verwachtingen, verdere gezondheid en eventueel gebruik van medicijnen. Daarna kan de behandeling direct plaatsvinden.

Behandelen met Botox houdt in dat er in de voorhoofdspieren kleine hoeveelheden Botox worden gespoten door middel van injecties met een zeer fijne naald. De totale behandeling duurt ongeveer 15 minuten.

Belangrijk om te weten:

Bovenstaande behandelingen worden uitgevoerd door onze BIG-geregistreerde arts.

Voorzorg

  • Gebruik 24 uur voor de behandeling geen alcohol of bloedverdunners/aspirine.
  • Vrouwen die zwanger zijn of die borstvoeding geven behandelen we uit voorzorg niet.

Nazorg

  • Na de behandeling kunt u even bijkomen met een drankje en indien nodig met een coldpack om de huid tot rust te laten komen.
  • Tevens maken wij na de behandeling met iedereen een afspraak voor nacontrole, waarbij met behulp van tevoren genomen foto’s het resultaat van de behandeling wordt geëvalueerd.

Dokter Gangapersad zet Botox bij Tanja Jess:

Meer weten? Stel gerust je vraag!

6 + 10 =

Contactgegevens:

Grasland 44
9205 EB Drachten

T 06 13 27 28 11

info@doktershelly.nl

Dokter Shelly op social media:

Betalingsmogelijkheden

Openingstijden:

Maandag   : 9:30 – 13:00
Dinsdag     : 9:30 – 13:00
Woensdag : 9:30 – 13:00
Donderdag: 9:30 – 13:00
Vrijdag       : 9:30 – 13:00

Liever ‘s avonds? Stuur een bericht naar
 info@doktershelly.nl

Drachten, Overijssel, Groningen, Friesland, Drenthe, botox, fillers, injectables