“Ik hecht veel waarde aan een persoonlijk advies. Onze benadering zorgt er voor dat we bij onze klanten het optimale effect bereiken. Daarbij zijn er altijd meerdere mogelijkheden om het doel te realiseren. Onze tarieven zijn passend bij ieders budget.”

Drs. Shelly Gangapersad

Dokter-Shelly-Gangapersad

In het kort

Dokter Shelly is een professionele kliniek, gespecialiseerd in huidverbeteringen en  injectables. De eigenaar van de kliniek is drs. Shelly Gangapersad. Met ruime ervaring heeft zij meer dan 15.000 (injectie)behandelingen op haar naam staan.

Dokter Shelly-Gangapersad

In 2001 heeft dokter Gangapersad haar artsendiploma aan de UvA en ging werken als assistent interne geneeskunde/nefrologie in het AMC. Eind 2001 begon zij haar werk als verzekeringsarts en haalde in 2007 hiertoe haar registratie/diploma. Echter, na enige jaren als verzekeringsarts te hebben gewerkt ging zij het werken met haar handen toch wel erg missen. Zodoende is zij actief een ingang gaan zoeken in de cosmetische geneeskunde. Zij kon bij drs. Jani van Loghem van de kliniek Doctors Inc in Amsterdam terecht. Hij leerde haar de fijne kneepjes van het vak en nog steeds. Hiernaast volgt zij nog steeds workshops/trainingen en congressen in binnen- en buitenland om nieuwe ontwikkelingen op de voet te kunnen blijven volgen. Sinds 2011 heeft zij haar eigen praktijk.

Wat dokter Gangapersad belangrijk vindt bij het uitvoeren van behandelingen is dat de klanten tevreden zijn, blij naar huis gaan en dat zij na behandeling een rustige uitstraling hebben met behoud van een natuurlijk uiterlijk.

Het feit dat ik weer met mijn handen kon werken, bij de fillers direct resultaat is te zien bij de klant en het enthousiasme van de klant na de behandeling gaf mij zoveel spirit dat dit mijn drijvende kracht is geworden om ook voor mijzelf verder te gaan.

Tevens kan zij u doorverwijzen voor plastisch chirurgische ingrepen. Zo zorgt zij ervoor dat uw uiterlijk weer in overeenstemming is met uw innerlijk.

Gratis consult

Wilt u meer weten over een behandeling? Maak dan een afspraak voor een gratis consult.

Dokter_Shelly_botox_fillers_injectables

Tevreden klanten:

Ik heb mijn bovenlip laten vergroten. PIJNLOOS! En dat dan kan was al boven verwachting. De eerste keer is best eng, je hebt het idee dat het gauw “te veel” is, dit komt echter door de zwelling. De arts heeft me daar overigens prima over ingelicht, ondanks dat je even met een ander gevoel de deur uitgaat, blijkt ’s avonds al als de zwelling minder is, dat je er erg tevreden mee kunt zijn. Na twee weken op controle, en nog een beetje bijgespoten. Wederom pijnloos en erg professioneel. Iedere keer weer plezierig om een bezoek te brengen aan de kliniek. Professioneel, hygiënisch, vriendelijk en gastvrij. Ik zou een ieder deze kliniek aanraden.

Mirjam

I’m a regular patient of Dr. Gangapersad for Botox Injections. She is friendly, professional and does beautiful work. The clinic is nicely staffed and appointed.

Kitty

Een warm welkom is de eerste indruk. De arts neemt de tijd voor de consultatie, er wordt duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren er wordt geluisterd als je niet te veel wilt. Er wordt goed de tijd genomen.

Sophia

Vraag persoonlijk advies aan cosmetisch arts
drs. Shelly Gangapersad

Contactgegevens:

Grasland 44
9205 EB Drachten

T 06 13 27 28 11

info@doktershelly.nl

Dokter Shelly op social media:

Betalingsmogelijkheden

Openingstijden:

Maandag   : 9:30 – 13:00
Dinsdag     : 9:30 – 13:00
Woensdag : 9:30 – 13:00
Donderdag: 9:30 – 13:00
Vrijdag       : 9:30 – 13:00

Liever ‘s avonds? Stuur een bericht naar
 info@doktershelly.nl

Drachten, Overijssel, Groningen, Friesland, Drenthe, botox, fillers, injectables