Medische behandelingen

Overmatig Zweten (Hyperhidrose)

Zweten is heel normaal bij warmte, inspanning, spanning en emotie. Maar veel of overmatig zweten kan zeer hinderlijk zijn in het dagelijks leven. Overmatig zweten wordt ook wel hyperhidrose genoemd.

Een oplossing is echter mogelijk: Botox!

Botuline toxine blokkeert tijdelijk de weg tussen de zenuwen en de zweetklieren en stopt zo het zweten en soms de onaangename geur. De botulinetoxine wordt in een verdunde oplossing met kleine prikjes ingebracht in de huid van de oksels. Na gemiddeld zes tot twaalf maanden is de behandeling uitgewerkt en moet het herhaald worden.

Botox-tegen-overmatig-zweten-Dokter Shelly

Wanneer is Botox geschikt?

Naast het verminderen van rimpels is het gebruik van Botox ook geschikt voor andere toepassingen. Voorbeelden van meer medische toepassingen van Botox zijn knarsetanden, spanningshoofdpijn en migraine. De werkingsduur van Botox in de oksels is zes tot negen maanden, voor spanningshoofdpijn en migraine ca. 3 tot 6 maanden en voor knarsetanden ca. 3 tot 4 maanden.

Botox bij chronische migraine

Naast rimpelbehandelingen wordt botox ook ingezet bij het behandelen van chronische migraine. Deze behandeling is zeer effectief en kan voor u een oplossing zijn. Het effect van de behandeling treedt gemiddeld na 3-4 dagen op.
Wilt u meer weten over deze behandeling? Neem gerust contact met ons op!

Bruxisme, oftewel tandenknarsen behandelen met Botox

Het komt vaker voor dan je denkt. Soms overdag maar meestal ’s nachts treedt tandenknarsen op. Het wordt veroorzaakt door een te sterke kauwspier. Als je deze spier behandelt met Botox wordt de spier verslapt en krijgt je gezicht weer rust.

Gratis consult

Bij Dokter Shelly krijgt u het eerste consult gratis! Wilt u meer informatie over een behandeling? Vul het contactformulier in en we nemen contact met u op.

15 + 15 =

Contactgegevens:

Grasland 44
9205 EB Drachten

T 06 13 27 28 11

info@doktershelly.nl

Dokter Shelly op social media:

Betalingsmogelijkheden

Openingstijden:

Maandag   : 9:30 – 13:00
Dinsdag     : 9:30 – 13:00
Woensdag : 9:30 – 13:00
Donderdag: 9:30 – 13:00
Vrijdag       : 9:30 – 13:00

Liever ‘s avonds? Stuur een bericht naar
 info@doktershelly.nl

Drachten, Overijssel, Groningen, Friesland, Drenthe, botox, fillers, injectables